Ексклюзиви
субота, 18 липня 2020 09:14

Українські позиції обстрілювали з ПТУРів та мінометів

Українські позиції обстрілювали з ПТУРів та мінометів
Окупанти відкривали вогонь по українських позиціях 18 разів за добу. Фото: facebook.com/chapala.anna

Протягом доби 17 липня збройні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню.

Ворог обстріляв наші позиції з мінометів калібру 82 мм, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомили в Штабі Операції об'єднаних сил.

Українські підрозділи діяли адекватно обстановці - прицільним вогнем у відповідь рішуче припиняли усі провокації ворога.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу Талаківки, Старогнатівки, Верхньоторецького, Мар'їнки, Кам'янки, Водяного, Гнутового, Пищевика та Широкиного противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Неподалік Авдіївки ворог обстрілював опорні пункти наших захисників з мінометів 82-го калібру, гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", біля Новотошківського агресор двічі застосував міномети калібру 82 мм, озброєння БМП і великокаліберні кулемети. Також неодноразово окупанти відкривали вогонь з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї неподалік населеного пункту Луганське.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мріяв про дружину-українку: товариш розповів про вбитого на Донбасі медика

За минулу добу втрат серед українських захисників немає.

Утримуючи оборону та зберігаючи контроль над обстановкою, українські військовослужбовці діяли рішуче та жорстко відповіли ворожим підрозділам, змушуючи окупаційні війська припинити свою активність. За даними розвідки, 17 липня наші захисники знищили одного загарбника.

Від початку поточної доби 18 липня російсько-окупаційні війська активності не проявляли. За наявною інформацією, втрат за поточну добу серед українських воїнів немає.

Російські окупанти 3-й день поспіль не дають українській стороні проводити пошук пораненого українського військовослужбовця, який досі перебуває в "сірій зоні" в районі селища Зайцеве на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Українські позиції обстрілювали з ПТУРів та мінометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути