середа, 04 квітня 2018 15:34

Україна шукає шлях, пов'язаний з відходом від диктатури - блогер

  Ми шукаємо шлях, пов'язаний з реформуванням, незалежністю, відходом від диктатури і демократичним розвитком суспільства. Фото: ukrinform
Ми шукаємо шлях, пов'язаний з реформуванням, незалежністю, відходом від диктатури і демократичним розвитком суспільства. Фото: ukrinform

Є речі, які радують. За останні чотири роки нас позбавили ілюзій. Ми зрозуміли, хто є друзі, а хто вороги. Хто завжди поруч, а хто попутник. Хто підставить плече, а хто вдарить у спину в разі чого, ну, або намалює на двері хрестик крейдою.

Можу зауважити, що більшість моїх друзів опинилася на моєму боці барикад, пише в своєму блозі Ян Валетов.

Мова не про Майдан, не про мовні битви - про вектор розвитку. Мова про необхідність корінних змін. Мова про те, щоб минуле перестало калічити наше суспільство. Про окупації і анексії. Про те, що у російського народу є територія для самовизначення та ідентичності.

Незважаючи на розбіжності в деталях, всі ми шукаємо шлях, пов'язаний з реформуванням, незалежністю, відходом від диктатури і демократичним розвитком суспільства.

На цьому тлі забавно спостерігати фонтануючий запоребрик і їхні відчайдушні спроби вкусити. Цілі спільноти нечисті, у яких і інших тем-то немає.

Радий, що маски зняті. Радий, що не треба бруднити руки при рукостисканні. А адже це ми ще Воронеж не бомбим!

А що буде, коли ми візьмемо під контроль Донбас? Візьмемо ж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не брати" - показали росіян, які убивають на Донбасі

Заява Володимира Путіна про перемир'я на Донбасі - це спроба змінити напрямок, у якому розвивається ситуація. Лідер Кремля намагається обдурити і послабити увагу Заходу, таку думку висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровий.

Зараз ви читаєте новину «Україна шукає шлях, пов'язаний з відходом від диктатури - блогер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути