Ексклюзиви
неділя, 26 лютого 2017 01:05

Учасники блокади відкрили новий редут

Учасники блокади відкрили новий редут

Штаб торгової блокади Донбасу повідомив про відкриття нового редуту в районі селища Новотроїцьке. Редут отримав назву "Соловейко" і є першим на Маріупольському напрямку.

Про це йдеться в повідомленні "Штабу блокади торгівлі з окупантами" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Досить міняти вугілля на труни"

Головне завдання редуту - блокування контрабанди та контрафакту на лінії Донецьк-Маріуполь.

Зараз ведуться роботи з інженерного облаштування місцевості, створюються загони для развідки і перекриття польових шляхів. Також запевнили, що мережа редутів буде розширюватися.

25 січня ветерани АТО заблокували залізницю Луганськ - Попасна в рамках торгової блокади окупованих регіонів Донбасу. Було заблоковано рух 12 поїздів із загальною кількістю 700 вагонів.

26 січня ветерани АТО заблокували вузлову станцію "Світланово" в Луганській області. 30 січня на ділянці ж/д шляхів у "сірій зоні" вирізали ділянку рейок. При цьому учасники блокади заявили, що не причетні до цього.

2 лютого учасники залізничної блокади окупованих територій перекрили переїзд поблизу Бахмута Донецької області, який веде в окуповану Горлівку.

11 лютого учасники блокади заблокували магістраль Ясинувата-Костянтинівка.

Зараз ви читаєте новину «Учасники блокади відкрили новий редут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути