Ексклюзиви
пʼятниця, 08 грудня 2017 18:30

Убив кількох цивільних: терориста-рецидивіста з ДНР ув'язнили довічно

Убив кількох цивільних: терориста-рецидивіста з ДНР ув'язнили довічно
41-річного бойовика-рецидивіста ув'язнили довічно за вбивства. Фото: GuildHal

Впіймали і засудили до довічного ув'язнення бойовика ДНР, який убив кількох цивільних та стріляв у прикордонника.

41-річний терорист має судимість, про це повідомляє "Depo.Дніпро".

Вироком Добропільського міськрайонного суду Донецької області його визнали винним у скоєнні низки злочинів.

"Звільнений з в'язниці, житель Донецька вступив до терористичної організації ДНР. У грудні 2017 року під час виконання диверсійного завдання у селі Водянське Донецької області зловмисник зайшов до жителя села та змусив віддати свій автомобіль "Geely FE-2", - йдеться у повідомленні.

Бойовик застрелив господаря та його дружину. Викрадене авто чоловік покинув після бойового зіткнення з українськими військовими підрозділами.

"Повертаючись на територію ДНР, обвинувачений зустрів патруль Державної прикордонної Служби України. Під час перевірки документів він вчинив опір та здійснив чотири постріли у голову прикордонника з пістолету Макарова. Постраждалому була вчасно надана медична допомога, він залишився живим", - повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи розстріляли житлові будинки Водяного з мінометів - фото

Крім того, злочинець незаконно зберігав 5 пістолетів Макарова, 32 патронів та 10 гранат різного типу. Частину зброї він носив при собі, а іншу - передав членам терористичної організації ДНР.

"Суд призначив зловмиснику покарання у вигляді довічного позбавлення волі за злочини: умисне вбивство; закінчений замах на вбивство військовослужбовця у зв'язку з виконанням ним обов'язків щодо охорони громадського порядку та державного кордону; створення терористичної організації; незаконне заволодіння транспортним засобом; незаконне придбання, носіння, зберігання та передача вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу", - йдеться у повідомленні.

Співробітники СБУ в Донецькій та Луганській областях затримали екс-депутата Великоновосілківської районної ради Донеччини. Його підозрюють у посяганні на територіальну цілісність та недоторканість України.

Зараз ви читаєте новину «Убив кількох цивільних: терориста-рецидивіста з ДНР ув'язнили довічно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути