понеділок, 04 грудня 2017 07:18

У зоні АТО бойовики здійснили 38 обстрілів, загинув боєць ВСУ

У зоні АТО бойовики здійснили 38 обстрілів, загинув боєць ВСУ
Доба в АТО: 38 обстрілів, 1 боєць ВСУ загинув Фото: 112

За минулу добу бойовики 38 раз порушили перемир'я - 1 боєць ВСУ загинув, ще 4 - поранені.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається тривожною. Російсько-окупаційні війська все частіше скоюють обстріли позицій сил АТО з озброєння, яке повинно бути відведено від лінії зіткнення, в тому числі із застосуванням танків", - повідомляє прес-центр штабу АТО.

На луганському напрямку, з настанням темного часу доби, ворог активізувався у Троїцького та Луганського. Поблизу цих прифронтових населених пунктів противник вів вогонь з 120-мм мінометів.

З гранатометів і стрілецької зброї бойовики неодноразово обстрілювали наші позиції неподалік Новоолександрівки, Жовтого, Золотого і Кримського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Йому зібрали гроші на похорон, але він вижив" - солдату міна потрапила в обличчя

На донецькому напрямку ввечері епіцентр протистояння з Приазов'я перемістився в передмістя Авдіївки - окупанти неодноразово відкривали вогонь з усього наявного піхотного озброєння. Ближче до півночі більше години противник вів вогонь з танка.

З мінометів калібру 82 мм противник обстрілював захисників Верхньоторецька і Лебединського, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - захисників Талаківці і Мар'їнки.

Правоохоронці виявили арсенал боєприпасів у прифронтовій Миколаївці Донецької області. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «У зоні АТО бойовики здійснили 38 обстрілів, загинув боєць ВСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути