неділя, 02 лютого 2020 04:28

У Зеленського озвучили план з відновлення Донбасу

У Зеленського озвучили план з відновлення Донбасу
Озвучили план відновлення Донбасу. Фото: Сегодня

Помічник президента України Андрій Єрмак заявив, що про відновлення Донбасу після бойових дій думають вже зараз і шукають "донорів".

"Може, у майбутньому це буде якийсь новітній економічний хаб і там розвиватимуться якісь напрямки, прор які ми навіть не мріяли і не говорили про це. Безумовно, ми вже сьогодні говоримо і думаємо про розвиток", - наголосив високопосадовець в інтерв'ю YouTube-каналу KRYM.

На уточнювальне запитання про те, які суми грошей знадобляться для цього, Єрмак чіткої відповіді дати не зміг.

"Великі кошти, ми розуміємо це. Але ми хочемо сказати, що сьогодні закінчується робота з формування зі Світовим фондом із великою кількістю міжнародних і українських "донорів", який буде спрямований саме на розвиток цього регіону. На відновлення Донбасу і так далі. Це наша територія, це наші люди, і це принципово важливо", - підсумував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Заміняємо м'ясо дешевою ковбасою" - як живуть в ДНР на середню зарплатню

Раніше повідомлялося, що робоча група з реінтеграції при президентові обговорила концепцію перехідного правосуддя. Цей документ має вирішити більшість проблем, з якими країна зіткнеться, коли завершиться війна і до складу України повернуться тимчасово окуповані та непідконтрольні території.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського озвучили план з відновлення Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути