вівторок, 20 травня 2014 02:50

У Маріуполі почули Ахметова: сьогодні застрайкують два метгіганти

У Маріуполі почули Ахметова: сьогодні застрайкують два метгіганти
Фото: www.companion.ua

З 20 травня, на металургійному комбінаті ім. Ілліча і "Азовсталі" у Маріуполі на три години зупиниться виробництво. Страйк триватиме до тих пір, поки ситуація в регіоні не стабілізується.

Про це заявили генеральні директори підприємств Юрій Зінченко та Енвер Цкітішвілі, передає сайт міста Маріуполя.

Зокрема, о 12.00 прозвучить гудок, після якого на підприємствах групи "Метінвест" зупиниться робота в неосновних цехах. Відновиться робота в цих цехах і підрозділах лише о 15.00.

Таким чином, за інформацією видання, великий бізнес хоче висловити свій протест проти ідей сепаратизму та інших заворушень в Маріуполі.

"Також мета акції - повідомити, що розвиток металургійної промисловості можливий тільки в єдиній Україні. В результаті загостреної обстановки на південному сході і дій незаконних формувань стає неможливим проведення угод, металургійні підприємства зазнають збитків", - йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, що власником вищезгаданих підприємств групи "Метінвест" є олігарх Рінат Ахметов, який учора закликав працівників донбаських підприємств вдатись до страйку на знак протесту проти дій бойовиків так званої "Донецької народної республіки".

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі почули Ахметова: сьогодні застрайкують два метгіганти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути