неділя, 29 квітня 2018 19:09

У ДТП загинув ветеран війни на Донбасі

У ДТП загинув ветеран війни на Донбасі
Віктор Дяченко потрапив у ДТП на Харківщині. Фото: Facebook

Ветеран 92-ї механізованої бригади, учасник боїв 2014-2016 років на Донбасі Віктор Дяченко помер в лікарні від важких травм після ДТП.

"Віктор Дяченко, ветеран 92-ї механізованої бригади, який потрапив у страшну автомобільну аварію 22 квітня під Харковом, помер сьогодні о 6 ранку, не приходячи до тями. Лікарі зробили, що могли, але поранення виявилися смертельними", - повідомив у Facebook головний редактор "Цензор.нет" Юрій Бутусов.

Товариші ветерана збирали гроші на лікування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У квартирі знайшли мертве подружжя, їхня донька в реанімації

"Обидва колишніх командира Віктора, Дмитро Булатов і Юрій Савчин, зробили все що могли. Але медицина виявилася безсилою", - додав журналіст.

Дяченко брав участь у захисті Щастя на Донеччині.

"Обставини ДТП поки офіційно не оголошені, будемо стежити хто буде визнаний винним в ДТП. Зібрані для лікування Віктора кошти підуть на його поховання і допомогу родині - у Віктора залишилася сім'я, дружина і двоє дітей", - підсумував Бутусов.

У ніч на 29 квітня у Кривому Розі помер 50-річний чоловік - одинадцятий загиблий пасажир маршрутного таксі. Воно потрапило у ДТП на перехресті проспекту Металургів та вулиці Героїв АТО 17 квітня. Зіштовхнулися з автобусом і легковим автомобілем.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП загинув ветеран війни на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути