четвер, 30 листопада 2017 12:03

У Донецьку терористи провели облаву проти своїх

У Донецьку терористи провели облаву проти своїх
Фото: kyivpost.com

В окупованому Донецьку бойовики провели заходи боротьби з пияцтвом і порушеннями громадського порядку та дисципліни. В результаті було затримано кілька "військовослужбовців".

Облаву провів так званий "комендантський полк" у Київському районі міста. Затриманих бойовиків звинуватили у "порушенні правил громадського порядку, вживанні спиртних напоїв тощо", повідомляє "Інформаційний спротив".

Затримано кілька терористів, в основному - з різних "тилових" структурних підрозділів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти "кинули" біженців і терористів з ОРДЛО

За результатами облави командування "1-го АК ДНР" готує розгромний наказ "по військам", з метою підвищити рівень "військової дисципліни".

Російське командування на окупованому Донбасі намагається боротися з дезертирством та масовим розкраданням "допомоги" з Росії. За передовими позиціями деяких стрілецьких підрозділів бойовиків, для запобігання дезертирству, створено "заградзагін" зі складу окремої комендантської частини.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку терористи провели облаву проти своїх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути