субота, 14 липня 2018 18:21

Терористи почали підриватися на власних мінах

Терористи почали підриватися на власних мінах
Бойовики не узгоджують мінні поля. Фото: "Спільнокошт"

Серед російських терористів на Донбасі збільшилася кількість небойових втрат після того, як була введена практика "неузгодженого" мінування місцевості.

Про це заявили в оперативному зведенні Міноборони України про ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Українські розвідники повідомили, що командування бойовиків проводить заходи, щоб знизити кількість подібних втрат. Створюють спеціальні команди для перевірок місцевості в районах, де планується розміщення підрозділів окупаційних військ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни похвалились посмертними нагородами за участь у війні на Донбасі

Постійне нарощування окупантами площі мінних загороджень становить серйозну небезпеку для жителів окупованих територій і істотно знижує свободу їх пересувань, додали у Міноборони.

Найманець з Москви Микола Карлюк з позивним "Кока", який воював на Донбасі, самоліквідувався на батьківщині. Терорист помер в результаті проблем зі здоров'ям.

Служив в поліцейському відомстві Російської Федерації у відділі по боротьбі з організованою злочинністю. Нагороджений пам'ятною ювілейною медаллю "За заслуги в боротьбі з організованою злочинністю". Звання - сержант міліції.

Зараз ви читаєте новину «Терористи почали підриватися на власних мінах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути