вівторок, 26 липня 2022 10:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Терористи озвучили "дедлайн" захоплення Донецької області

Терористи озвучили "дедлайн" захоплення Донецької області
Терористи з псевдореспубліки ДНР розмріялися про "звільнення" Донеччини до кінця серпня. Фото: facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

У псевдореспубліці ДНР заявили, що окупаційні війська Російської Федерації нібито "звільнять" територію Донецької області до кінця серпня.

Про це сказав перший заступник "голови мінінформації" так званої ДНР Данило Безсонов, пише пропагандистське видання "ТАРС".

"Територію ДНР (ОРДО. – Gazeta.ua) буде звільнено від Збройних сил України до кінця серпня", – сказав Безсонов.

Терорист не уточнив, про серпень якого року ідеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє полонених "новобранців" з ОРДО загриміли на 15 років за ґрати

Після майже повної окупації Луганщини росіяни кинули всі свої сили на захоплення Донеччини. Регіон постійно обстрілюють. Майже щодня міська влада повідомляє про жертв або поранених серед цивільного населення та нові руйнування.

Агресори тричі змінювали "дедлайн" захоплення Луганської області, однак "прогнози" не справджувалися. Про "звільнення" Луганської області загарбники звітували кілька разів, але досі не змогли вийти на адмінкордони регіону. Два населені пункти продовжують контролювати ЗСУ. Там точаться запеклі бої.

"Битва за Донбас" буде найзапеклішим та найскладнішим етапом з початку повномасштабного вторгнення Росії. Зараз на Донеччині та Луганщині відбувається переломний момент, повідомив нацгвардієць Віталій Марків.

Він заявив, що розвиток подій залежить від кількості озброєння, яке Україна отримає від західних партнерів.

Зараз ви читаєте новину «Терористи озвучили "дедлайн" захоплення Донецької області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути