Ексклюзиви
понеділок, 28 серпня 2017 13:19

Стало відомо, коли Росія виведе війська із Донбасу

Стало відомо, коли Росія виведе війська із Донбасу
Війна не закінчиться в 2018 році. Фото twitter.com

Військовий експерт Дмитро Снєгірьов впевнений, що Росія не піде з Донбасу 2018 року. Вирішення конфлікту затягнеться на 3-5 років.

Про це повідомляє Inforesist.

"Прогноз військової розвідки США, яка проаналізувала ситуацію на Донбасі, - об'єктивний. Такі висновки Пентагону пов'язані з реалізацією плану радника Путіна Владислава Суркова - повернути окуповані території України на політичних, вигідних для Росії умовах.

План Кремля, як відомо, полягає в тому, щоб змусити Україну спочатку провести місцеві вибори на Донбасі, загальну амністію і змінити Конституцію, надавши окупованим територіям особливого статусу. Тому, доки цей сценарій не буде реалізований, військова присутність РФ - константа. І військову складову Кремль використовуватиме як тиск на український уряд з метою примусити прийняти всі ці рішення", - впевнений експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики оголосили нову хвилю мобілізації

"Росія визнає ці території частиною України, але тільки на своїх умовах. Втім, щоб на ці умови погодилася Україна і Західні держави, на Донбасі відбуватиметься постійна ескалація військового напруження. Причому мова не йтиме про широкомасштабних наступах. Це буде загострення військових дій напередодні важливих зустрічей на міжнародній арені держав, які впливають на ситуацію в Україні, або під час зустрічей "нормандського" або "мінського" форматів. Тому заяви представників української влади щодо можливої реінтеграції окупованих територій 2017 року - рожеві прожекти".

На думку експерта, Україна зможе повернути Донбас щонайменше через кілька років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські бійці знищили російський танк на Донбасі

Спецпредставник США по Україні Курт Волкер розповів, що Україна не повинна повертати собі ядерну зброю, оскільки відмова від неї була правильним рішенням, а відновлення суверенітету має відбуватися через оборонні системи України.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли Росія виведе війська із Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути