вівторок, 15 серпня 2017 11:38

Бойовики оголосили нову хвилю мобілізації

Бойовики оголосили нову хвилю мобілізації
У невизнаних республіках оголосили про нову хвилю мобілізації

Російське командування оголосило на окупованому Донбасі нову хвилю мобілізації.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки.

"З метою вирішення проблеми високої плинності кадрів російське окупаційне командування активізувало кампанію щодо призову новобранців. Командування 1-го і 2-го АК намагається вирішити проблему комплектування підрозділів за рахунок введення в оману жителів тимчасово окупованих районів, яким обіцяють проходження служби у віддалених від лінії зіткнення районах, а виїзд на передову – тільки за згодою", - говорять розвідники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Отримають жорстку відповідь": доба в АТО

Додають, що після підписання контракту всіх новоприбулих відправляють на передову. Згодом кидають зброю й тікають у тил.

Військовий експерт Дмитро Снєгірьов говорить, що заява Муженка про 40 тис. бойовиків на тимчасово окупованій території не витримує критики. За три місяці мобілізації у 1-му та 2-му армійських корпусах не проводили. Так само як і не було ротації у збройних силах Росії.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики оголосили нову хвилю мобілізації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути