понеділок, 02 грудня 2019 15:47

Стало відомо імена загиблих офіцерів спецназу "Альфа"

Стало відомо імена загиблих офіцерів спецназу "Альфа"
Імена загиблих офіцерів спецназу "Альфа".Фото: з офіційного веб-сайту СБУ

У районі проведення ООС загинули двоє співробітників Центру спеціальних операцій "Альфа" СБ України, підполковники Дмитро Каплунов та Денис Волочаєв. Про це повідомляють на сайті СБУ.

"Служба безпеки України із сумом повідомляє, що під час виконання бойового завдання на сході України загинули два бійці спецпідрозділу Центру спеціальних операцій СБУ. Колектив Служби висловлює глибокі співчуття рідним загиблих співробітників Дениса Волочаєва та Дмитра Каплунова", – йдеться у повідомленні.

Українські снайпери працювали в "сірій зоні". Денису Волочаєву було 37 років, народився 23 грудня 1981 року. Дмитро Каплунов, загинув за три дні до іменин. Офіцер народився 4 грудня 1980 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є втрати: повідомили останні новини з Донбасу

1 грудня, у пресцентрі штабу ОС повідомили про двох військових, які, начебто відбиваючи диверсійно-розвідувальну групу противника, підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.

"З метою перекриття шляхів висування та можливого відходу ворожих диверсантів командиром підрозділу, що виконує завдання на Донеччині, було застосовано черговий резерв", – говорять у штабі.

Від отриманих поранень військові померли на місці підриву.

Публікуємо поіменний список полеглих у листопаді 2019-го захисників України.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо імена загиблих офіцерів спецназу "Альфа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути