Ексклюзиви
понеділок, 17 лютого 2020 07:41

Штаб повідомив останні новини з передової

Штаб повідомив останні новини з передової
На всі обстріли російських окупантів підрозділи Об'єднаних сил давали адекватну відповідь із дозволеного озброєння Фото: Корреспондент.net

16 лютого озброєні російські бандитські формування порушили режим припинення вогню 9 разів. Обстріляли наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив три обстріли по нашим позиціям: поруч з Лебединським – з міномету калібру 82 мм ворог випустив 7 мін, а також вів вогонь з великокаліберного кулемету; двічі неподалік Мар'їнки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, повідомили в штабі ООС.

6 ворожих обстрілів зафіксували у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": двічі у районі населеного пункту Новолуганське – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Кримського – зі 120-мм міномету - 20 мін; поруч з Оріховим – з міномету калібру 120 мм – 25 мін та 5 мін з 82-мм міномету; неподалік Новозванівки – зі 120-мм міномету противник випустив 18 мін; у районі населеного пункту Хутір Вільний – з міномету калібру 82 мм – 6 мін.

На всі обстріли російських окупантів підрозділи Об'єднаних сил давали адекватну відповідь із дозволеного озброєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили останні новини з передової

Вчора, 16 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників не було. З початком цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За цю добу втрат немає.

Противник дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали.

Противник обстріляв наші позиції з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120-мм і 8 мм, а також з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Штаб повідомив останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути