пʼятниця, 14 лютого 2020 07:33

Повідомили останні новини з передової

Повідомили останні новини з передової
З початком цієї доби російські окупаційні війська двічі обстріляли захисників Новолуганського, застосувавши 82-мм міномет, ручний протитанковий гранатомет, великокаліберний кулемет та іншу стрілецьку зброю Фото: Корреспондент.net

13 лютого російські найманці 6 разів порушили режим тиші. По нашим позиціям стріляли із забороненого Мінськими домовленостями міномету калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 4 обстріли: поруч з Лебединським - з ручного протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та іншої стрілецької зброї; неподалік населеного пункту Березове - зі стрілецької зброї; у районі Славного - з автоматичного станкового гранатомету та великокаліберного кулемету; поблизу Новомихайлівки – з ручного протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету, повідомили у штабі ООС.

2-чі ворог обстріляв наші позиції у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Новолуганського – з автоматичного станкового гранатомету та стрілецької зброї; поруч з Новотошківським – з міномету калібру 82 мм противник випустив 6 мін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маскуються і готують війська": бойовики активно перешкоджають роботі ОБСЄ

13 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників не було. З початком цієї доби російські окупаційні війська двічі обстріляли захисників Новолуганського, застосувавши 82-мм міномет, ручний протитанковий гранатомет, великокаліберний кулемет та іншу стрілецьку зброю. За цю добу втрат немає.

12 лютого у зоні відповідальності однієї з мотопіхотних бригад ОТУ "Північ" затримали представника російсько-окупаційних військ рядового Владислава Ста..енка, 24 роки. Він перебував у стані наркотичного та алкогольного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути