Ексклюзиви
пʼятниця, 30 жовтня 2020 08:39

Зірвали перемир'я і вбили двох воїнів ЗСУ: командувач ОС відреагував на обстріли путінських найманців

Зірвали перемир'я і вбили двох воїнів ЗСУ: командувач ОС відреагував на обстріли путінських найманців
На вогневі провокації противника підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

30 жовтня російсько-окупаційні війська здійснили прицільні обстріли українських позицій, порушивши домовленості, досягнуті Тристоронньою контактною групою.

Ворог нахабно вів прицільний вогонь із гранатометів різних систем по підрозділу Об'єднаних сил в районі населеного пункту Водяне. Внаслідок обстрілу на початку доби були смертельно поранені два військовослужбовці Збройних Сил України. Про це йдеться в заяві командувача Об'єднаних сил Володимира Кравченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія є стороною конфлікту на Донбасі - ОБСЄ

"Така зухвалість противника свідчить про те, що збройні формування Російської Федерації спрямовано йдуть на зрив домовленостей, що були досягнуті Тристоронньою контактною групою 22 липня 2020 року. Сьогоднішній обстріл доводить, що противник не має на меті досягнути миру", - сказав Кравченко.

На вогневі провокації противника підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь, змусивши російсько-окупаційні війська повернутись до режиму тиші.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил загострилась. Російсько-окупаційні протягом минулої доби 5 разів порушили режим припинення вогню. Унаслідок обстрілів поранень зазнали два воїни ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Зірвали перемир'я і вбили двох воїнів ЗСУ: командувач ОС відреагував на обстріли путінських найманців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути