Ексклюзиви
пʼятниця, 16 червня 2017 19:27

Сказали, коли Донбас і Крим повернуться в Україну

Сказали, коли Донбас і Крим повернуться в Україну
Едвард Лукас: " ДНР та ЛНР повернуться в Україну за 10 років" Фото: pohjarannik.ee

ДНР та ЛНР повернуться в Україну за 10 років. Крим — не менш ніж через 20.

Так вважає старший віце-президент Центру аналізу європейської політики та редактор британського журналу The Economist Едвард Лукас.

"На повернення Криму піде значно більше часу. І це станеться лише тоді, коли Україна буде дуже успішною, з високим рівнем життя і сильними демократичними інститутами. Буде близькою до членства або навіть членом ЄС. Україна у 2037 році – це дуже успішна країна, а Крим – все ще пострадянський регіон на межі виживання, який дотується РФ. Цей процес буде довгим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкіряк заявив про зачистку Донбасу після звільнення

Пришвидшити повернення може якесь потрясіння для режиму в Росії. Якщо раптом Гаррі Каспаров стане президентом Росії, Крим повернеться до вас наступного дня. Але я думаю, що така ймовірність становить близько 5% або ще менше", - цитує Лукаса сайт "Апостроф".

Президент Франції Еммануель Макрон і канцлер Німеччини Ангела Меркель мають намір продовжувати санкції проти Росії. Їх союз буде корисним для України, вважає редактор The Economist Едвард Лукас.

Зараз ви читаєте новину «Сказали, коли Донбас і Крим повернуться в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути