четвер, 15 червня 2017 17:44

Шкіряк заявив про зачистку Донбасу після звільнення

Шкіряк заявив про зачистку Донбасу після звільнення
Зорян Шкіряк: "Ми обов'язково звільнимо окуповану територію і зачистки обов'язково будуть" Фото: 5.ua

Окуповані території Донбасу після звільнення потрібно зачистити. Поліція повинна встановити особи всіх колишніх бойовиків і розібратися з ними.

"Хочу переконати всіх, хто сьогодні не чує: ми обов'язково звільнимо окуповану територію. Зачистки будуть. У цьому сумніватися не варто. Зачистка – це правоохоронна діяльність. Стосується безпосередньо учасників російсько-терористичних незаконних збройних формувань", - заявив в ефірі "5 каналу" радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АТО треба завершувати - Турчинов

Рішення про можливе завершення Антитерористичної операції на Донбасі приймає вище військово-політичне керівництво України. Про це заявив представник Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов, коментуючи заяву секретаря РНБО про неефективність АТО.

"Рішення про завершення АТО приймають не в Генеральному штабі. Є вище військово-політичне керівництво країни, яке приймає таке рішення. Генеральний штаб відповідно до своїх повноважень планує і проводить військові операції, а не здійснює прийняття такого рівня рішення", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Шкіряк заявив про зачистку Донбасу після звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути