вівторок, 14 листопада 2017 09:09

Ситуація в АТО складна, поранені двоє українських воїнів

Ситуація в АТО складна, поранені двоє українських воїнів
Фото: ICTV

За минулу добу двоє українських бійців отримали поранення на Донбасі. Бойовики обстрілюють позиції ЗСУ уздовж усієї лінії розмежування.

Про це повідомив речник прес-центру штабу АТО Василь Лабай.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається складною. Проросійські бойовики на різних ділянках фронту продовжують здійснювати обстріли позицій сил АТО, нерідко застосовують міномети та весь спектр піхотного озброєння.

Під обстріли незаконних збройних формувань потрапили охоронці низки прифронтових населених пунктів у Луганській та Донецькій областях. Серед них підступи до Кримського, Зайцевого, Травневого, Троїцького, Луганського, Пісків, Мар'їнки, Новотроїцького, Старогнатівки, Широкиного й Авдіївки. Загалом за минулу добу 33 рази було порушене перемир'я. Військовослужбовці Збройних сил України 23 рази відкривали вогонь у відповідь.

У результаті ворожих обстрілів два українських військовослужбовці зазнали поранення. Їм була надана невідкладна медична допомога. Після цього їх доставили до медичних установ. Загрози їхньому життю нема", - повідомив Лабай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не дуріть себе: перемога або капітуляція" - Ющенко зробив відверту заяву про війну

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олександр Турчинов повідомив, що Росія стягує до українських кордонів свої війська, які планує завести в якості "миротворців" на Донбас. Рада РФ з оборони та безпеки назвала цю інформацію "вигадками".

Зараз ви читаєте новину «Ситуація в АТО складна, поранені двоє українських воїнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути