середа, 05 липня 2017 07:01

Ситуація поступово стабілізовується: бойовики 15 разів обстріляли сили АТО

Ситуація поступово стабілізовується: бойовики 15 разів обстріляли сили АТО
За добу в зоні АТО немає ні загиблих, ні поранених Фото: 112

Бойовики від початку доби 15 разів обстрілювали сили АТО.

У результаті бойових дій серед українських військових немає загиблих і поранених .

На луганському напрямку було вчора найспокійніше.

Бойовики порушували "тишу" лише двічі. Зокрема, ще вдень під ворожим вогнем з гранатометів та БМП опинились наші укріплення поблизу н.п. Кряківка. А пізно ввечері бойовики зі стрілецької зброї різних калібрів та підствольних гранатометів обстріляли один з українських підрозділів, що тримає оборону неподалік Станиці Луганської.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку вчора бойовики ще до світанку відкривали вогонь по позиціях сил АТО в районі Авдіївки, Опитного та Зайцевого з гранатометів різних модифікацій, великокаліберних кулеметів, подекуди - з озброєння БМП.

Фактично на цих же ділянках лінії бойового зіткнення ворожі збройні провокації відбулись вже після заходу сонця. Спершу бойовики відкривали вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів по українських воїнах, котрі обороняють Авдіївку. Згодом, застосувавши БМП та стрілецьку зброю, найманці обстріляли один з наших опорних пунктів поблизу Зайцевого. Всього, на цьому напрямку впродовж минулої доби противник порушував режим припинення вогню 6 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озвучили кількість загиблих військових від початку АТО

На приморському напрямку противник вчора відкривав вогонь по наших оборонних укріпленнях 7 разів.

Зокрема, ввечері незаконні збройні формування били по позиціях українських армійців в районі Павлополя, Лебединського, Гнутового та Широкиного зі стрілецької зброї. Поблизу Водяного - з великокаліберного кулемету. Окрім того, ще зранку та вдень ворог застосовував проти оборонців Гнутового та Лебединського автоматичні станкові гранатомети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Донбасу ухиляються від мобілізації

Добу напередодні, бойовики 22 рази обстріляли позиції ВСУ. У результаті троє українських військовослужбовців дістали поранення, двоє - загинули.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація поступово стабілізовується: бойовики 15 разів обстріляли сили АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути