Ексклюзиви
вівторок, 04 липня 2017 07:15

Бойовики 22 рази порушили режим тиші: є втрати

Бойовики 22 рази порушили режим тиші: є втрати
У результаті обстрілів троє українських військовослужбовців отримали поранення та двоє українських воїнів вчора загинули. Фото - antikor

За минулу добу бойовики 22 рази обстріляли позиції ВСУ.

У результаті троє українських військовослужбовців дістали поранення, двоє - загинули.

На приморському напрямку 8 разів проросійські незаконні збройні формування застосовували зброю.

Увечері з 82-міліметрових мінометів обстріляли наші оборонні укріплення поблизу Водяного. Дещо згодом загарбники застосовували там ручні протитанкові гранатомети. Неподалік Широкиного окупанти били з озброєння БМП. А по позиціях українських армійців, які тримають оборону поблизу Новотроїцького, Гнутового, Лебединського та Павлополя, противник вів вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів.

Вчора ми повідомляли про щільний артилерійський обстріл позицій сил АТО, який відбувся зранку в районі Гнутового. Впродовж дня з'ясовано, що терористи, окрім систем ствольної артилерії, використовували й переносні реактивні пускові установки "Град-П" ("Партизан").

Про це інформує прес-центр штабу АТО в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблий італійський журналіст Андреа Рокеллі був на Донбасі нелегально

На донецькому напрямку після активізації снайперських груп противника на Світлодарській дузі окупанти вчора ввечері порушували перемир'я у південному передмісті Авдіївки, поблизу Опитного та в районі Майорська.

Використовували винятково піхотне озброєння, зокрема гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Всього впродовж минулої доби на цьому напрямку нарахували 7 ворожих обстрілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жебрівського назвали "політичним страусом"

На луганському напрямку зафіксували 7 фактів застосування зброї.

Артилерійське озброєння на цій частині лінії зіткнення противник не використовував. Натомість, знову під вогонь терористів із гранатометів та стрілецької зброї потрапили опорні пункти українських захисників неподалік Новозванівки, Станиці Луганської, Донця, Жовтого та Валуйського. До світанку поблизу Новотошківського "працював" ворожий снайпер.

Добу напередодні бойовики 20 разів порушували режим припинення вогню. Втрат серед українських воїнів внаслідок бойових дій не було, двох бійців поранили.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 22 рази порушили режим тиші: є втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути