понеділок, 06 березня 2023 16:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Сирський про Бахмут: бої досягли найвищого рівня напруження

Сирський про Бахмут: бої досягли найвищого рівня напруження
Бої в районі Бахмута на Донеччині досягли найвищого рівня напруження, сказав генерал Олександр Сирський. Фото: president.gov.ua

Бої в районі Бахмута на Донеччині досягли найвищого рівня напруження.

Про це сказав командувач Сухопутних військ Олександр Сирський. Вчора генерал-полковник відвідав частини, які здійснюють оборону міста та на підступах до нього, повідомляє Military Media Center.

"Ворог кинув у бій додаткові сили Вагнера. Наші воїни мужньо боронять позиції на півночі Бахмута, намагаючись не допустити оточення міста", – сказав Сирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "18 рашистів демілітарізовано" – захисники знищили російську ДРГ

"Наш опір на цьому плацдармі триває вже декілька місяців. Увесь цей час спроби ворога захопити місто розбивались об стійкість наших воїнів", – заявив генерал.

Українські воїни завдали значних втрат ворогу, знищили велику кількість техніки російсбких окупантів, сказав Сирський.

"Наші оборонці завдали значних втрат ворогу, знищили велику кількість техніки, змусили кидати у бій найкращі штурмові підрозділи Вагнера та зменшили наступальний потенціал противника", – заявив генерал.

Сьогодні на Ставці верховного головнокомандувача розглянули ситуацію в Бахмуті, повідомив сайт президента. Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та Олександр Сирський висловилися за продовження оборонної операції і подальше посилення наших позицій у Бахмуті.

Минулої доби українські воїни відбили понад 95 атак російських окупантів на п'яти напрямках.

Зараз ви читаєте новину «Сирський про Бахмут: бої досягли найвищого рівня напруження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути