четвер, 19 листопада 2020 13:11

Щастя - це новий стандарт: на Донбасі відкриють сервісний центр

Щастя - це новий стандарт: на Донбасі відкриють сервісний центр
На КПВВ з Донбасом відкриють ЦНАП. Фото: Ужгородська міська рада - офіційний сайт

На контрольно-пропускному пункті "Новотроїцьке" відкриють багатофункціональний сервісний центр.

Дотичний центр розташований у місті Щастя Луганської області, повідомив віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков, пише Інтерфакс-Україна.

"Щастя - це новий стандарт. І вже за місяць такий самий центр відкриють у Новотроїцькому. Наші громадяни з окупованих територій повинні мати можливість отримувати всі послуги, які надає Україна. Вони мають відчувати і розуміти, що державі не все одно. Я неодноразово казав, що моя мета - вийти на кордон із Росією ще до фактичної деокупації наших територій. Через людей. Через їхні серця і розуми, - завдяки турботі та сервісам. І я бачу, що це можливо", - сказав віцепрем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна пропонує скликати термінове засідання ТКГ

У сервісних центрах переселенці та жителі окупованих територій зможуть отримати всі соціальні й адміністративні послуги, юридичну допомогу, там розміщуватимуться відділення Ощадбанку, "Нової пошти", кімнати матері та дитини, аптека і магазин супутніх товарів "ОСТО", можна буде скористатися соцпрограмами, зокрема медичними, такими як "Доступні ліки" й іншими.

Подаровані США патрульні катери Island модернізуватиме компанія з реєстрацією на тимчасово окупованому Донбасі.

Компанія НВК "Клівер" після початку російського вторгнення змінила юридичну адресу на новобудову "Герцен парк" і не має потужностей для модернізації, повідомляє Український мілітарний портал.

Зараз ви читаєте новину «Щастя - це новий стандарт: на Донбасі відкриють сервісний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути