середа, 20 грудня 2017 17:50

Розповіли, на що Путін обміняє Донбас

Розповіли, на що Путін обміняє Донбас
Володимир Путін готовий залишити Донбас у спокої, якщо йому віддадуть Крим

Володимир Путін вирішив відмовитися від Донбасу, щоб залишити собі анексований Крим. Тому й вивів російських офіцерів із СЦКК.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив Андрій Піонтковський, російський політолог і публіцист.

"По-перше, нікуди ще миротворців не пустили. Але, в принципі, якщо чесно запитати будь-кого з російської верхівки, тих, хто планував і здійснював агресію проти України, то вони були б щасливі, якби їм вдалася така комбінація: здати Донбас, але отримати легітимацію всієї світової спільноти на Крим. Вони були б раді цьому", - прокоментував ситуацію політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закінчувати війну треба, але її нема - Путін про Донбас

Додав, що останні заяви Путіна про готовність пустити миротворців на окупований російськими найманцями Донбас свідчить про те, що він почав "зливати" невизнані республіки.

Українських миротворців можуть не пустити на окупований Донбас, аби не дратувати президента Росії Володимира Путіна. Про це заявив Александр Вершбоу, екс-заступник генсека НАТО.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, на що Путін обміняє Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути