четвер, 05 квітня 2018 13:59

"Росія прийшла на Донбас назавжди": Кремль прокоментував заяву терористів

  "Росія прийшла на Донбас назавжди" - Бородай. Фото: Real-vin.com
"Росія прийшла на Донбас назавжди" - Бородай. Фото: Real-vin.com

У Росії назвали особистою думкою заяву російського терориста Олександра Бородая про те, що "Росія прийшла на Донбас назавжди".

"Росія не прийшла на Донбас. Це його думка. Росія бере участь у Донбасі і в Україні теж тільки у вигляді своїх симпатій, як до жителів Донбасу, так і українського народу. Ніякого іншого присутності там немає", - сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає УНІАН.

Бородай заявив, що окупація Донбасу - "це не тільки публічний ляпас тим, хто силою захопив владу в Києві, а й тій світовій спільноті, що стоїть за ними". Також він зазначив, що на окупованих територіях "не вдалося побудувати мирне і щасливе життя, не вдалося домогтися суттєвих позитивних змін у економіці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не залишилося жодної стіни" - показали, на що перетворилося улюблене селище Януковича

Росія не відмовляється від активних бойових дій на Донбасі. Більше того, існує ймовірність масштабного вторгнення. Про це повідомив міністр оборони Степан Полторак.

Зараз ви читаєте новину «"Росія прийшла на Донбас назавжди": Кремль прокоментував заяву терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути