четвер, 18 січня 2018 17:11

Російський журналіст розповів, як Путін відповість на закон про деокупацію

Російський журналіст розповів, як Путін відповість на закон про деокупацію
У відповідь на визнання Росії агресором Володимир Путін підніме крик у пресі. Але на серйозні кроки не зважиться, вважає російський журналіст.

Росія у відповідь на прийняття закону про деокупацію Донбасу підніме істерику в ЗМІ, але на рішучі кроки не зважиться.

Про це "Апострофу" розповів російський журналіст Леонід Радзіховський.

"Буде обурена заява МЗС Росії тощо. Буде крик по телевізору - кричати будуть ще голосніше. Але це все речі очевидні і абсолютно безглузді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цим законом Україна наголошує, що все, що відбувалося на Донбасі - протизаконне": як Росія та ОРДЛО відреагували на закон про деокупацію

У відповідь Держдума РФ може ухвалити рішення, що Україна - це "бандерівська держава нацистів, націоналістів і фашистів". Таку резолюцію може ухвалити російський так званий парламент, але при цьому вони теж не будуть рвати дипломатичні відносини. І при цьому матом критимуть один одного. Такі особливі "братні" відносини, така особлива "сім'я" народів", - сказав Радзіховський.

На прийняття закону про деокупацію вже відреагував ватажок невизнаної ДНР Олександр Захарченко. Він боїться, що закон дає українським військовим більше повноважень.

Зараз ви читаєте новину «Російський журналіст розповів, як Путін відповість на закон про деокупацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути