субота, 28 травня 2022 09:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Росії не вдається вирішити проблеми із забезпеченням підрозділів - ГУР

Росії не вдається вирішити проблеми із забезпеченням підрозділів - ГУР
Захисники України вже знищили понад 2225 автомобілів та автоцистерн окупантів. Фото: t.me/DIUkraine

Росії не вдається вирішити проблеми забезпечення своїх окупаційних підрозділів.

Щоб уникнути відповідальності за втрату техніки, командири частин матеріально-технічного забезпечення військ Російської Федерації забороняють водіям здійснювати евакуацію поранених та підвозити продукти та пальне на передову, повідомляє Головне управління розвідки.

"Понад 3 тис. тилових автомобілів армії агресора продовжують зберігатися у пунктах постійної дислокації. З початку повномасштабного вторгнення до України, війська матеріально-технічного забезпечення РФ вже задіяли понад 45% наявної автомобільної техніки. Проте виявилося, що уся логістична схема росіян неспроможна забезпечити потреби значної кількості військ на відстані понад 100 км від власного кордону", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські війська в Лимані та Попасній показали з супутника

Захисники України вже знищили понад 2225 автомобілів та автоцистерн окупантів. Водночас втрати російських окупантів в Україні на 28 травня становлять 30 тис. осіб.

На Південнобузькому напрямку російські окупанти зосереджують основні зусилля на утриманні зайнятих рубежів та фортифікаційному обладнанні позицій третього рубежу оборони. Унаслідок наступальних дій підрозділів українських військ ворог зазнав втрат та зайняв оборону на невигідних рубежах.

Зараз ви читаєте новину «Росії не вдається вирішити проблеми із забезпеченням підрозділів - ГУР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути