Ексклюзиви
пʼятниця, 25 листопада 2022 10:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни на Луганщині шукають медиків у "відмінній фізичній формі"

Росіяни на Луганщині шукають медиків у "відмінній фізичній формі"
У Довжанську під так звану мобілізацію підпадають навіть лікарі. Фото: pixabay.com

В Луганській області росіяни на тимчасово захоплених територіях "мобілізують" медиків у "відмінній фізичній формі".

Намагаючись швидко заповнити утворені вакантні місця на фронті, окупанти посилено вручають повістки у Хрустальному, Антрациті, Ровеньках, Сорокиному та Довжанську, повідомив 25 листопада голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"У Довжанську під так звану мобілізацію підпадають навіть лікарі. Це, зокрема, анестезіологи, хірурги, травматологи та фельдшери від 30 до 55 років. Основна вимога – відмінна фізична форма. Нащо вона лікарю у госпіталі? Напевно, задачі в них будуть дещо інші", − зазначив він.

Тим часом окупаційні ЗМІ повідомляють про початок демонтажу модулів для митників та прикордонників на території міжнародного автомобільного пункту пропуску "Новошахтинськ" на кордоні з Луганщиною. Там, де по їхнім заявам перевірки відмінили декілька місяців тому, а насправді – лише посилили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деокупація Луганщини – Гайдай розказав про гарні новини

"Тим часом, у Сіверськодонецьку триває "планове відкриття" порожніх квартир нібито для замірів віконних отворів і перевірки системи опалення. Не скління, хоча вже майже грудень, а лише попереднє замірювання. Систему опалення вони, можливо й оглядають, але разом із тим з помешкань якимось дивом зникають цінні речі", − додав Гайдай.

У районах двох населених пунктів відбиті атаки росіян на наші позиції 24 листопада – поблизу Діброви та Стельмахівки. На Куп'янському та Лиманському напрямках противник веде оборону. Вогневого ураження від росіян зазнали райони Макіївки, Новоселівського, Стельмахівки і Площанки. Поблизу Новоселівського окупанти застосували ударний безпілотник.

За минулу добу підрозділи Збройних сил України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка і Діброва Луганської області, а також Білогорівка, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Первомайське, Красногорівка, Мар'їнка і Новомихайлівка на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни на Луганщині шукають медиків у "відмінній фізичній формі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути