субота, 09 липня 2022 19:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські загарбники хотіли прорватися на Словʼянському напрямку

Російські загарбники хотіли прорватися на Словʼянському напрямку
ЗСУ змусили росіян відійти. Фото: Генштаб ЗСУ

На Словʼянському напрямку застосуванням артилерії окупанти намагаються створити сприятливі умови для подальшого просування у напрямку Ізюм-Словʼянськ.

Російські окупанти намагалися штурмувати у напрямку Довгеньке-Краснопілля та Пасіка-Долина, але Збройні сили України успішно зупинили ворога. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На півдні України росіяни переходять в оборону

Противник відійшов, але дистанцйно замінував автомобільну дорогу поблизу Великої Комишувахи. Ворожа армійська авіація завдала удару в районах населених пунктів Чепіль та Богородичне.

На напрямку Мале Веселе-Петрівка у Харківській області Збройні сили України ліквідували російських розвідувальників. Російські окупанти не полишають спроб прорватися до Харкова.

Зараз ви читаєте новину «Російські загарбники хотіли прорватися на Словʼянському напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути