Ексклюзиви
середа, 24 квітня 2019 16:43

Росія запустила на Донбасі абхазький сценарій — Бабін

Росія запустила на Донбасі абхазький сценарій — Бабін
Громадянство РФ мешканцям окупованих територій - перший етап цього сценарію, - Бабін. Фото: https://www.dw.com/

Російська влада шляхом підписання указу про спрощене надання громадянства РФ жителям окупованих територій Донбасу запустила абхазький сценарій на сході України. Написав Борис Бабін, громадський і політичний діяч, доктор юридичних наук, колишній представник президента України в Автономній Республіці Крим у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "50 засланців": ідентифікували бойовиків із батальйону "Спарта"

"РФ запустила абхазький сценарій на сході України. Громадянство РФ мешканцям окупованих територій — перший його формальний етап. За скільки саме державою-агресором буде визнана "незалежність" "народних республік" — питання відкрите. Але однозначно воно вже вирішене Кремлем, вочевидь, за результатами 31 березня та особливо - 21 квітня", — написав Бабін.

На його думку, тактично — це фіаско політики Мінських угод, а стратегічно — визнання РФ неможливості мати найближчим часом маріонеткову владу в Україні.

Президент РФ Володимир Путін підписав 24 квітня указ, згідно з яким жителі окупованих Росією територій Донецької та Луганської областей мають право звернутися із заявами про прийом громадянства РФ за спрощеною процедурою.

Зараз ви читаєте новину «Росія запустила на Донбасі абхазький сценарій — Бабін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути