неділя, 07 березня 2021 09:10

Російські окупанти 10 разів порушили режим тиші

Російські окупанти 10 разів порушили режим тиші
Розповіли останні новини з передової. Фото: УНІАН

Протягом минулої доби, 6 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню.

Усі були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", повідомили в штабі ООС.

Поруч із Водяним, що на Приазов'ї, та населеного пункту Опитне противник гатив у напрямку позицій українських захисників із мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також зі стрілецької зброї.

Неподалік населених пунктів Піски, Мар'їнка та Павлопіль окупанти застосували проти наших воїнів гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнього главу розвідки не позбавляли охорони - Нацполіція

"На обстріли противника Збройні Сили України відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед українських воїнів немає", - розповіли в штабі.

Про всі факти порушень з боку найманців українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Від початку поточної доби, 7 березня, порушень режиму припинення вогню не зафіксували. Ситуація в районі проведення ООС контрольована українськими воїнами.

У разі порушення режиму припинення вогню на Донбасі з боку бойовиків в Україні не залишиться варіантів, крім як відкривати вогонь. Глава української делегації ТКГ Леонід Кравчук поклав всю відповідальність за порушення мирних домовленостей на незаконні збройні угруповання.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти 10 разів порушили режим тиші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути