пʼятниця, 06 листопада 2020 07:59

Резніков, який назвав Донбас "пухлиною", пояснив свої слова

Резніков, який назвав Донбас "пухлиною", пояснив свої слова
Віцепрем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков порівняв окупований Донбас з пухлиною. Фото: uk.wikipedia.org

Віцепрем'єр з питань реінтеграції Олексій Резніков пояснив, що мав на увазі під час недавнього порівняння Донбасу з пухлиною.

Сказав, що коли порівнював ситуацію в ОРДЛО з медичним діагнозом, мав на увазі їхню економічну розруху, забруднення і пропаганду, в якій живуть люди.

"Це погані слова, але я не маю на увазі громадян України, жителів української території Донбасу, я маю на увазі, що потрібно говорити правду", - сказав він в ефірі каналу "Україна 24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відновлення Донбасу може лягти на плечі українців - Пархоменко

За словами Рєзнікова, треба розуміти, як ці території сприймає частина українців.

"Не можна лікувати від нежиті, якщо ми знаємо, що це більш складна ситуація. Я нікого не хотів образити, але ми повинні бути готові, що так сприймає частина суспільства", - заявив він.

Віцепрем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков порівняв окупований Донбас з пухлиною і заявив про два варіанти вирішення проблеми. Резніков вважає, що в РФ розуміють, що український Донбас їм не потрібен, тому що не стане російським ні ментально, ні економічно.

Зараз ви читаєте новину «Резніков, який назвав Донбас "пухлиною", пояснив свої слова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути