середа, 28 березня 2018 12:42

"Ремонтує родинне гніздо" - стало відомо, де знаходиться Плотницький

"Ремонтує родинне гніздо" - стало відомо, де знаходиться Плотницький
Ігор Плотницький зараз знаходиться не в петербурзькому СІЗО, а живе в котеджі під Москвою. Завершує в будинку ремонт. Фото з відкритих джерел

Ігор Плотницький, колишній голова ЛНР, зараз живе у котеджі під Москвою й робить дорогий ремонт.

Про це на Facebook повідомив Дмитро Тимчук, координатор "Інформаційного спротиву".

"Широко розповсюджується інформація в ЗМІ про затримання російськими спецслужбами колишнього керівника ЛНР Ігоря Плотницького та знаходження його в СІЗО неправдива. За нашими даними, він спокійнісінько проживає в населеному пункті Барвиха Одінцовського району Московської області, періодично виїжджаючи до Москви за покликом кураторів і свого бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокуратура оголосила Плотницького у розшук

При цьому проживає не просто в якійсь комунальної квартирці, а у власному комфортабельному будинку, який знаходиться в елітному котеджному селищі. Зараз пан Плотницкий зайнятий елітним ремонтом та благоустроєм свого "родового маєтку", вартість якого, за нашою інформацією, варіюється від 20 до 30 мільйонів доларів", - йдеться у повідомленні.

У лютому Владлен Заруба, перший заступник покійного організатора ЛНР Олексія Мозгового, розповів, що колишній голова самопроголошеної ЛНР після втечі в Росію знаходиться в слідчому ізоляторі Санкт-Петербургу "Хрести".

Зараз ви читаєте новину «"Ремонтує родинне гніздо" - стало відомо, де знаходиться Плотницький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути