середа, 22 листопада 2017 18:29

Хлопці набили ґвалтівникові морду - ветеран АТО про злочини на передовій

Хлопці набили ґвалтівникові морду - ветеран АТО про злочини на передовій
На передовій почастішали випадки згвалтувань і пияцтва

У зоні АТО найбільшою проблемою залишаються випадки пияцтва й зґвалтування.

Заступник командира батальйону з роботи з особовим складом 54-ї окремої механізованої бригади 46-річна Оксана Якубова розповіла Gazeta.ua, як у зоні АТО борються зі злочинами.

"Щойно заснула, мене розбудили. Кажуть: "Вставай швидко, у нас НП". Один боєць із мого підрозділу намагався зґвалтувати місцеву мешканку. Прийшов до неї в хату й почав погрожувати автоматом. Жінка наробила крику й він, видно, злякався, бо справу до кінця не довів. Найгірше, що сталося це в регіоні, де стосунки з місцевими і так були напружені. Жінка ця в поліцію не пішла, а обмовилася десь у приватній розмові про це. Один боєць почув.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сниться кошмар, як російський офіцер стріляє у лоб

Коли цього ґвалтівника привезли, вигляд у нього був уже "нетоварний" - хлопці встигли морду набити. Але справи проти нього не порушили. Слідчий сказав, що злочин не завершений. Якби це зняли на камеру або він таки примусив ту жінку, то можна було б почати провадження. Я не розумію, вона що сама мала себе тоді на мобільний знімати? Чи сусідів для цього покликати?

Наступного дня у моєму підрозділі цього бійця не було. Характеристику я йому написала найгіршу. Жінці тій хлопці допомогли по господарству й продуктами", - розповіла Оксана.

Інший боєць закрив Оксану Якубову собою, коли та потрапила під мінометний обстріл. Надягнув на жінку свою каску, а потім витяг із зони обстрілу.

Зараз ви читаєте новину «Хлопці набили ґвалтівникові морду - ветеран АТО про злочини на передовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути