субота, 18 червня 2022 20:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракетний "привіт" від ЗСУ. У Донецьку знищені склади зі зброєю для окупантів - ЗМІ

Ракетний "привіт" від ЗСУ. У Донецьку знищені склади зі зброєю для окупантів - ЗМІ
Окупанти намагаються "розмити" успіхи ЗСУ. Фото: pixabay

За останні три доби на території ОРДЛО Збройні сили України високоточними ракетами поцілили як мінімум по сімох великих складах боєприпасів, які росіяни збирали з 2014-2015 роках.

Зокрема, лише знищений склад боєприпасів в окупованому Хрустальному (Красний Луч) містив до 1 тис. т боєприпасів, повідомляють журналісти InformNapalm з посиланням на інсайдерів з окупованого Донецька.

"Серед місцевих мешканців ходять чутки, що ЗСУ "високоточною натовською зброєю великого калібру" дуже влучно знищує російські склади БК неподалік Донецька. При цьому місцеві знають, що рашисти намагаються "розмити успіхи ЗСУ", - повідомляють вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Битва за Донбас: Генштаб повідомив останні новини з усіх напрямків

Зокрема, окупанти обстрілюють центр міста меншими калібрами (проводять типові дії, які характеризуються як операції "під чужим прапором"), щоб залякати місцеве населення і перебити чутки про високу точність роботи ЗСУ, зокрема по складах боєприпасів.

"Це компіляція свідчень різних інсайдерів, яка дає приблизне уявлення щодо ситуації та вселяє обережний оптимізм щодо початку впровадження на фронті сучасних високоточних типів озброєнь, за допомогою яких українська армія точково зменшує бойові спроможності армії РФ та зрізає наступальний потенціал рашистів на Донбасі", - додають в InformNapalm.

Окуповане місто Донецьк знову під обстрілами. Місцеві повідомляють про вибухи на складах боєприпасів російських окупантів. Очевидці публікують кадри великого стовпа густого темного диму за житловими кварталами.

Зараз ви читаєте новину «Ракетний "привіт" від ЗСУ. У Донецьку знищені склади зі зброєю для окупантів - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути