Ексклюзиви
вівторок, 13 лютого 2024 09:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін зібрався кинути на фронт строковиків

Путін зібрався кинути на фронт строковиків
Російський диктатор Володимир Путін хоче залучити строковиків до участі в бойових діях проти України. Фото: pixabay.com

Росіяни планують відправляти на війну в Україні солдатів-строковиків, які недостатньо підготовлені і часто нічого не знають про завдання на полі бою.

Питання по відбору строковиків до бойових підрозділів курує ФСБ РФ. Про це у понеділок, 12 лютого, повідомив Центр національного спротиву.

"У Росії збираються залучити строковиків до участі в бойових діях проти України. Регіональні управління ФСБ мають відбирати призовників у військових комісаріатах за власними критеріями, щоб замість регулярної російської армії вони йшли в спецслужбу", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські командири розстрілюють своїх підлеглих

Строковики часто нічого не знають про завдання, що стоять перед ними, і недостатньо підготовлені до бойових дій.

"Для залучення строковиків з високою ймовірністю запровадять нову систему фінансових доплат. Та передбачає виконання стрибків із парашутом із літального апарата відповідно до програми (плану) оперативно-бойової, навчальної підготовки, а також під час проведення оперативно-бойових заходів", - додали в ЦНС.

Загальні бойові втрати російських окупантів на 13 лютого склали 397 080 осіб. Протягом минулої доби знищено ще 1090 загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Путін зібрався кинути на фронт строковиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути