Ексклюзиви
понеділок, 12 листопада 2018 11:03

Путін проголосував за тебе: ССО потролили "вибори" на окупованих територіях

Путін проголосував за тебе: ССО потролили "вибори" на окупованих територіях
У небі над Горлівкою ССО запустили кампанію проти "виборів". Фото: 5 канал

Бійці Сил спеціальних операцій спільно з небайдужими українцями з Донецька відправили небом над тимчасово окупованою Горлівкою близько 4 тис. листівок.

Нагадували про незаконність псевдовиборів і кримінальну відповідальність, передбачену законом України за тероризм і сепаратизм. Відповідне відео поширив фонд "Повернись живими".

"11 листопада на окупованій частині Луганської та Донецької областей бойовики намагалися провести так звані "вибори". Цього дня бійці ССО на повітряних кульках відправили до Горлівки листівки, зокрема, із такими написами: "Ні – фейковим виборам на окупованій території. Голосуєш за терористів – зраджуєш Україну!" та "Вибори без вибору. Путін вже проголосував за тебе. За тероризм і сепаратизм передбачена кримінальна відповідальність", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За Чака Норріса: показали, як люди смішно псували "бюлетені" у ЛДНР

Крім того, у листівках нагадали про програму СБУ "На тебе чекають вдома". Вона роз'яснює, як завдяки співробітництву з українськими силовими структурами люди з окупованої території можуть уникнути кримінальної відповідальності.

За попередніми підрахунками голосів, на незаконних виборах в ОРДЛО лідирує нинішній ватажок бойовиків Денис Пушилін, набрав 57,3%.

Зараз ви читаєте новину «Путін проголосував за тебе: ССО потролили "вибори" на окупованих територіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути