понеділок, 12 листопада 2018 07:43

Оголосили попередні результати псевдовиборів на Донбасі

Оголосили попередні результати псевдовиборів на Донбасі
На незаконних виборах в ОРДЛО лідирує нинішній ватажок бойовиків Денис Пушилін. Фото: obozrevatel.com

За попередніми підрахунками голосів на незаконних виборах в ОРДЛО лідирує нинішній ватажок бойовиків Денис Пушилін, набрав 57,3%.

За підсумками обробки 27,19% протоколів інші "кандидати" набрали: "суддя народного трибуналу" Олена Шишкіна - 9,1%, керівник музею бойової і трудової слави ветеранів Афганістану Петровського району Донецька Роман Євстифєєв - 8,5%, колишній "заступник міністра освіти і науки ДНР" Володимир Медведєв - 7,8%, "громадянин республіки" Роман Храменков - 17,3%, повідомляє російський "Інтерфакс".

На "парламентських виборах" громадський рух "Донецька республіка" набрав 74,03% голосів виборців, громадський рух "Вільний Донбас" - 25,07%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ представила черговий доказ втручання Росії у "вибори" на Донбасі

За посаду "глави ЛНР" вели боротьбу четверо осіб: "виконуючий обов'язки глави ЛНР" Леонід Пасічник; голова "загальнореспубліканської професійної спілки працівників освіти і науки ЛНР" Олег Коваль; голова Перевальського територіального відділення громадського руху "Луганський економічний союз" Людмила Руснак і голова профспілкової організації "Республіканський профспілка працівників залізничного транспорту Луганської народної республіки" Наталія Сергун.

На "виборчих дільницях" на Донбасі організували продаж дешевих продуктів. У кращих традиціях СРСР в ОРДЛО відбуваються так звані "вибори". Кремлем поставлено завдання: до 12.00 повідомити про явку не менш 50% "виборців". Масово відбуваються містифікації, заради телевізійної картинки про "черги бажаючих проголосувати.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили попередні результати псевдовиборів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути