Ексклюзиви
неділя, 11 листопада 2018 13:57

Разом із бюлетенем пропонують дешевий хліб: як відбуваються вибори на Донбасі

Разом із бюлетенем пропонують дешевий хліб: як відбуваються вибори на Донбасі
На дільницях Донбасу продають дешеві продукти - хліб, овочі, олію. Фото: СБУ

На "виборчих дільницях" на Донбасі організували продаж дешевих продуктів. Про це повідомляє Служба безпеки України у Facebook.

"Спектакль розпочався. В кращих традиціях СРСР в ОРДЛО відбуваються так звані "вибори". Кремлем поставлено завдання: до 12.00 повідомити про явку не менш 50% "виборців". Масово відбуваються містифікації, заради телевізійної картинки про "черги бажаючих проголосувати".

На дільницях організували пункти з продажу дешевшого, ніж завжди хліба, але не більше 2 буханки в руки, овочів, олії", - йдеться у повідомленні. Навіть мобільний зв'язок і сайт так званого "центрвиборчкому" терористів не витримали такого відвертого фейку і категорично відмовилися працювати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луганську бюлетені надрукували українською мовою

Сьогодні, 11 листопада в окупованих частинах Луганської і Донецької областей відбуваються так звані позачергові вибори. Посольство США в Україні назвало їх бутафорськими. Канада засудила Росію за організацію цих виборів. За даними Служби безпеки України, російські куратори виділили на проведення псевдовиборів на окупованих територіях 100 млн рублів - близько 41,6 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Разом із бюлетенем пропонують дешевий хліб: як відбуваються вибори на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути