понеділок, 20 листопада 2017 13:31

"Путін змінює стратегію на Донбасі" - Тимчук

"Путін змінює стратегію на Донбасі" - Тимчук
Фото: Аргумент

"Ми бачимо, що Москва прийняла саму тезу про можливу миротворчу місію на Донбасі, що вони раніше спростовували і вважали неприпустимим". Таку думку висловив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук. За його словами, після переговорівпрезидента РФ Володимира Путіна з лідерами терористів, стратегія Кремля відносно України зазнала змін.

Про це інформує "Апостроф".

Проте Тимчук вважає, що в питанні миротворчої місії ми бачимо чергову "багатоходівочку" Путіна, який демонструє спробу нібито зобразити прагнення до мирного процесу, але при цьому прагне нічого не змінювати де-факто.

Частиною цього нового плану, на його думку, є також проблема обміну військовополонених.

"Це такий ненав'язливий піар Медведчука, як учасника цього процесу. Точніше для отримання ним рейтингів і легітимності в очах українців", - відзначив Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведчук заявив, що спекулянти завдають шкоди переговорному процесу стосовно обміну

Проте, депутат каже, що варто не забувати, що за останні місяці Росія серйозно зміцнила війська бойовиків на Донбасі.

"Уже протягом двох з половиною місяців відбувається серйозне збільшення військових можливостей російських окупаційних військ. Тобто все це свідчить про те, що Путін не готується йти з Донбасу, як би вони не вели діалог щодо миротворців, як би вони не піарилися на темі обміну полоненими", - впевнен експерт.

Раніше, військовий експерт, екс-заступник міністра оборони Ігор Романенко заявив, що росіяни використовують хід обміну полоненими між терористами ОРДЛО і Україною перед президентськими виборами.

Зараз ви читаєте новину «"Путін змінює стратегію на Донбасі" - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути