вівторок, 18 лютого 2020 07:38

Повідомили останні новини з Донбасу

Повідомили останні новини з Донбасу
Учора, 17 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників не було Фото: Слово і Діло

17 лютого противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів 8 разів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник обстрілів наші позиції 6 разів: поруч з населеним пунктом Гнутове - зі станкового протитанкового гранатомету - 12 пострілів, вів вогонь з великокаліберного кулемету; двічі неподалік Павлополя – з міномету калібру 82 мм – 7 мін, ручного протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету; поблизу Пісків - з автоматичних станкових гранатометів; у районі Водяного – зі станкового протитанкового гранатомету – 8 пострілів та великокаліберного кулемету; поруч з Березовим – зі станкового протитанкового гранатомету – 8 пострілів, повідомляють у штабі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник 2-чі обстріляв захисників Оріхового, випустивши по нашим позиціям 3 мін зі 120-мм міномету, 4 міни з міномету калібру 82 мм, а також вів вогонь з автоматичного станкового гранатомету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зона ООС: окупанти дев'ять разів обстріляли позиції українських військових

Учора, 17 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників не було. За цю добу втрат немає.

16 лютого озброєні російські бандитські формування порушили режим припинення вогню 9 разів. Обстріляли наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив три обстріли по нашим позиціям: поруч з Лебединським – з міномету калібру 82 мм ворог випустив 7 мін, а також вів вогонь з великокаліберного кулемету; двічі неподалік Мар'їнки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, повідомили в штабі ООС.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили останні новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути