середа, 02 серпня 2017 14:19

"Поширював у мережі негативну інформацію про жителів" - у ЛНР засудили українського блогера

"Поширював у мережі негативну інформацію про жителів" - у ЛНР засудили українського блогера
За пости у соцмережах луганського блогера посадять на 14 років. Фото: Цензор.НЕТ

Терористи ЛНР провели військовий суд над луганським блогером Едуардом Неделяєвим. У січні його затримали "органи безпеки". Вирішили, що він - державний зрадник і має відсидіти 14 років.

Про це повідомило видання "ДонПрес".

Блогер працював у соцмережах під псевдонімом Edward Ned. Писав правдиво про події, які відбуваються на Донбасі. Бойовики звинуватили його у шпіонажі та зраді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Повинен стояти на колінах і плакати" - Захарченко про українських військових

"Користуючись соціальними мережами і мессенджерами, поширював в інтернеті негативну інформацію про жителів ЛНР, що принижує честь і гідності громадян, намагався розпалити ненависть і ворожнечу до російської нації", - зазначили сепаратисти в судових документах.

Крім того, за зраду бойовики засудили жінку з Луганська. Присудили 12 років в'язниці. Вважають, що вона передавала "представникам іноземної розвідки дані військового характеру".

Терористи ДНР і ЛНР готові не лише надати громадянство льотчику-герою Олександру Акопову, а й всіляко його підтримувати. Бойовики думають, що пілоту загрожує небезпека на території України.

Зараз ви читаєте новину «"Поширював у мережі негативну інформацію про жителів" - у ЛНР засудили українського блогера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути