четвер, 03 вересня 2020 14:50

Допомагав гасити пожежу на Луганщині: зник український військовий

Допомагав гасити пожежу на Луганщині: зник український військовий
Серйозні опіки отримали двоє військових: старший лейтенант і сержант. Фото: mil.gov.ua

Один із військових, які допомагали рятувальникам у боротьбі з масштабною пожежею на Луганщині, пропав безвісти, ще 2 отримали опіки.

Не виключено, що він загинув, повідомив міністр оборони Андрій Таран на брифінгу в Сіверськодонецьку, передає Укрінформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішли в хід гранатомети: повідомили останні новини з передової

Серйозні опіки отримали старший лейтенант і сержант. Один із них - до 48% тіла. Таран додав, що постраждалих буде представлено до державних нагород.

Міністр спростував інформацію про знищення вогнем великої кількості військової техніки. Згоріли, за його словами, одна БМП і одна вантажівка "Урал".

Масштабні степові та лісові пожежі тривають на Луганщині другу добу. Перші осередки загоряння зафіксували на рубежі Щастя - Лобачеве - Лопаскіне - Трьохізбенка. Характер виникнення епіцентрів горіння свідчить про навмисний підпал.

Оголошено найвищий рівень пожежної небезпеки. До ліквідації пожеж залучено майже 600 чоловік та 84 одиниці техніки Збройних Сил України та ДСНС.

Зараз ви читаєте новину «Допомагав гасити пожежу на Луганщині: зник український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути