середа, 02 вересня 2020 07:34

Пішли в хід гранатомети: повідомили останні новини з передової

Пішли в хід гранатомети: повідомили останні новини з передової
Ситуація у районі проведення операції Обьєднаних сил залишається цілком контрольованою українськими захисниками. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Минулої доби, 1 вересня, у районі проведення операції Об'єднаних сил, зафіксовано 3 факти порушення режиму припинення вогню.

У районі Водяного зафіксовано вогневу активність збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї та АГС-17. Також ворожі провокації мали місце біля Майорська, де зафіксовано постріл з ручного протитанкового гранатомету. Та Мар'їнки, де відмічено кілька неприцільних черг зі стрілецької зброї. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля житлових будинків знайшли гранатомети, міни та набої

"В усіх випадках дії ворога були провокативними та не несли загрози життю нашим воїнам. Українські захисники зброю у відповідь не застосовували", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 2 вересня, на всіх ділянках фронту спостерігалася тиша.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Із початку оголошеного 27 липня перемир'я на Донбасі спостережна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала понад 800 порушень режиму припинення вогню. Серед них - вибухи, обстріли ракетами та зі стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Пішли в хід гранатомети: повідомили останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути