середа, 14 червня 2017 18:29

Полный русский мир: показали порожні прилавки супермаркетів Донецька

  У магазинах торгової мережі "Амстор" в Донецьку закінчуються продукти харчування. Фото: donpress.com
У магазинах торгової мережі "Амстор" в Донецьку закінчуються продукти харчування. Фото: donpress.com

У магазинах торгової мережі "Амстор" в Донецьку закінчуються продукти. Фотографії напівпорожніх прилавків опубліковані в соціальних мережах.

"В Амсторе полный русский мир " , - пишуть користувачі.

У коментарях користувачі Вконтакте повідомляють, що аналогічна ситуація склалася в магазинах "Амстора", розташованих недалеко від залізничного вокзалу і в Петровському районі Донецька.

"На жд вже давно спорожнів і закрився, на Петрівці говорять теж, тепер і з центральними теж саме?", - пише користувач Руслан Горбунов.

"Супермаркети як літаки відлітають одним за одним, та й магазини теж, саме скоро взагалі на ринку скуплені будемо, як в старі добрі часи", - пише Данило Мельниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В салоне кровь отпилесосим, чей труп в багажнике — не спросим": мережу сколихнула реклама автомийки

18 магазинів "Амстор" в окремих районах Донбасу залишаються підконтрольні Володимиру Вагоровському. Українські правоохоронці звинувачують його в постачанні продовольства членам "ДНР / ЛНР" в обмін на безперешкодну роботу в зоні АТО. В кінці 2014 року головний акціонер Смарт-Холдинг, депутат Верховної Ради Вадим Новинський викрив Вагоровського в протиправних діях, виведення грошових коштів з підприємства групи на сторонні компанії з метою особистого збагачення та спробах привласнити бізнес.

Зараз ви читаєте новину «Полный русский мир: показали порожні прилавки супермаркетів Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути