середа, 27 січня 2021 14:23

Показали шокуючі фото російського концтабору в окупованому Донецьку
19

У мережу потрапили унікальні світлини концтабору "Ізоляція". Це незаконна катівня російських окупантів на території колишнього заводу ізоляційних матеріалів у Донецьку.

Український журналіст Станіслав Асєєв, який пробув там кілька років, повідомив про це у Facebook.

"Схоже, ті, у кого з адміністрації концтабору ще збереглися мізки, нарешті зрозуміли, чим у найближчому майбутньому обернеться для них ця тема: міжнародним розшуком і судом із нашого боку. Так що вирішили заробити собі індульгенцію... Помиляєтеся, виродки: скоро вас знатиме в обличчя кожний собака навколо ваших паршивих будинків", – пише Асєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У тебе з'являється ціна": бойовики ДНР торгують полоненими українцями

Фото: facebook.com/СтаніславАсєєв

На фото: загальна територія, пристрої для тортур, журнал обліку відвідування викрадених людей, інтер'єр камер ув'язнених, обнесений колючим дротом "прогулянковий дворик" на кілька кв. м, "куди виводять уранці на 5-7 хвилин", коридори, тортурний стіл у підвалі зі скотчем, яким прив'язують жертву, а дротами "тапіка" – телефон ТА-57 – обмотують кінцівки чи геніталії, обливають водою із пластикової пляшки та пускають струм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Станіслав Асєєв : "Один з обміняних катував полонених заради кайфу"

Український журналіст Станіслав Асєєв проживав на території самопроголошеної ДНР і публікувався в українських ЗМІ під псевдонімом.

"Суд" у самопроголошеній ДНР виніс вирок Асєєву: до 15 років позбавлення волі за "шпигунство і заклики до екстремістської діяльності". Журналіст був звільнений у рамках обміну утримуваними особами на Донбасі 29 грудня 2019 року. Бойовики ДНР утримували його з травня 2017-го.

Зараз ви читаєте новину «Показали шокуючі фото російського концтабору в окупованому Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути