неділя, 11 листопада 2018 17:54

Показали другого бійця, який загинув на Донбасі минулої доби

Показали другого бійця, який загинув на Донбасі минулої доби
Військовослужбовець 72-ї окремої механізованої бригади Роман Селіхов підірвався на міні. Фото: Facebook

Військовослужбовець 72-ї окремої механізованої бригади Роман Селіхов підірвався на міні на Світлодарській дузі. Про це написав батько бійця Павло Селіхов у Facebook.

Боєць загинув від підриву радіокерованого фугасу під час бойового виходу поблизу селища Луганське. Батько опублікував фотографію сина.

"З перших днів російської агресії він добровільно пішов на захист України, і робив це героїчно. Він неодноразово був в безпосередньому зіткненні з росіянами, деяких полонив - і вони йому нарікали, що не винні, їм наказали. Росіяни - який світ ви прийшли захищати, спираючись на бандитів?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишились син і дочка: показали фото загиблого на Донбасі

За минулу добу на Донбасі загинули два українських військовослужбовців, двох поранило. Про це повідомляє Штаб Об'єднаних сил. 11 листопада вогню з боку бойовиків не було. За даними розвідки, протягом минулої доби, одного російського окупанта знищено, ще вісім загарбників отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Показали другого бійця, який загинув на Донбасі минулої доби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути