неділя, 11 листопада 2018 13:12

Залишились син і дочка: показали фото загиблого на Донбасі

Автор: Facebook
  У військового залишилось двоє дітей
У військового залишилось двоє дітей

Юрію Олійнику, який вчора загинув в районі Світлодарської дуги, за кілька днів мало виповнитися 44 роки. У нього залишилось двоє дітей. Про це написав у Facebook журналіст Володимир Кухар.

"Вчора загинув наш бойовий побратим, боєць 12 БТрО (згодом - 12 ОМПБ) Юрій Михайлович Олійник (Юра "Полтава"). Юра вийшов на своє останнє бойове завдання як сапер на Світлодарській дузі

Народився 1974 року на Полтавщині у Кобеляцькому районі. Жив у Києві на вулиці Туполєва, Святошинський район. Працював у Києво-Святошинському Дорожно-експлуатаційному управлінні трактористом.

Прийшов із третьою хвилею мобілізації, з якою прийшло багато добровольців.

Під час війни у 2014-2015 роках служив у 3 взводі 2 роти 12 батальйону, згодом - командиром відділення у 4 роті 12 батальйону. Отримав звання старшини".

У військового залишилось двоє дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доба на Донбасі: двоє українських військових загинули, двоє зазнали поранень

"Фанат полювання. Любив хазяйнувати, смачно готував. Залишилося двоє дітей - син і дочка, 1996 і 1998 років народження. 15 листопада мав бути 44-ий день народження Юри".

За минулу добу на Донбасі загинули два українських військовослужбовців, двох поранило. Про це повідомляє Штаб Об'єднаних сил. 11 листопада вогню з боку бойовиків не було. За даними розвідки, протягом минулої доби, одного російського окупанта знищено, ще вісім загарбників отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Залишились син і дочка: показали фото загиблого на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути