четвер, 16 серпня 2018 11:33

"Першими вдарять спецслужби": назвали головні ризики для України

"Першими вдарять спецслужби": назвали головні ризики для України
Через корумпованість СБУ Росія здатна нанести Україні нищівний удар там, де його найменше чекають. Фото: Sharij.net

У планах Путіна – подальша окупація України та країн Варшавського договору.

Для Києву найбільшу небезпеку становлять корумповані спецслужби, які співпрацюють із російською ФСБ, розповів російський опозиціонер, бізнесмен та засновник компанії "Евросеть" Євген Чичваркін в інтерв'ю "Гордону".

"Ви ж розумієте, що якщо СБУ та інші спецслужби корумповані (а в Україні вони корумповані), то першими, хто зайде в печінку, причому правильно, будуть російські спецслужби. Тому що путінська адміністрація вважає всі країни СНД і всі країни Варшавського договору своєю зоною впливу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Два фактори" : що стоїть за загостренням на Донбасі

Звичайно, перше і основне завдання в даному випадку - взяти все під контроль, особливо тих персонажів, від яких гіпотетично можуть бути проблеми. Ось дивіться: проблеми у Roshen'a виникли в липні третього року. Ймовірно, прорахували, що буде якимось чином зміщення і передача влади, а у нього потенційно великі шанси, і вирішили закинути йому гачок. Не полінуйтеся, загугліть це: це говорить про те, як російські спецслужби контролюють переписку, телефонні розмови і аналізують їх", - сказав опозиціонер.

Тим часом президент РФ Володимир Путін обрав нову стратегію – аби припинити дію санкцій, хоче перетягнути німецького канцлера Ангелу Меркель на свій бік і розірвати трансатлантичну дружбу.

Зараз ви читаєте новину «"Першими вдарять спецслужби": назвали головні ризики для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути